overloon nieuws

elfde van de elfde pleinfeest 2023

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 14:59

Overloon-Ongelofelijk!! De Huibuuke hadden nooit durven hopen dat zij in 12 uur na de start van de kaartverkoop 3750 kaarten verkocht zijn.wat aangeeft dat dit evenement steeds populairder wordt onder het publiek.Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen in de Huibuuke. We gaan er samen met jullie een fantastisch feest van maken’, meldt de medeorganiserende carnavalsvereniging De Huibuuke op haar website. 

Op 11 november 2023 zal het elfde van de elfde pleinfeest in Overloon plaatsvinden om het carnavalsseizoen op spectaculaire wijze te openen. Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de carnavalsvereniging De Huibuuke Vör de kerk op ’t plein en belooft een feest te worden voor iedereen.

Het elfde van de elfde pleinfeest is een traditie waarbij carnavalsliefhebbers zich verzamelen om samen de start van het carnavalsseizoen te vieren. Het feest begint om 11:11 uur op het plein en duurt de hele dag. Het plein zal worden omgetoverd tot een gezellige feestlocatie met kraampjes, muziek en entertainment voor jong en oud.

foto-geert-11-11-2022-12-1.jpg

 

De carnavalsvereniging De Huibuuke heeft ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is tijdens het pleinfeest. Zo zijn er diverse optredens van lokale artiesten, zowel bekend als nieuw talent, die ervoor zorgen dat de sfeer er goed in zit. Ook aan de inwendige mens is gedacht, want er zullen diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig zijn waar men kan genieten snacks en -drankjes.

 

Het elfde van de elfde pleinfeest trekt ieder jaar vele bezoekers uit Overloon en omliggende dorpen. Het is dé uitgelezen kans om in de carnavalssfeer te komen en alvast kennis te maken met de prachtige tradities die bij dit feest horen. Het is tevens een gelegenheid om met vrienden en bekenden samen te komen en te genieten van een gezellige dag uit.

 

Voor meer informatie over het carnaval en het elfde van de elfde pleinfeest, nodigt de carnavalsvereniging De Huibuuke iedereen uit om een kijkje te nemen op hun website. Hier is alle informatie te vinden over het programma, de optredens en andere activiteiten. Ook worden de laatste nieuwtjes en updates gedeeld via hun Facebook-pagina.

 

Kortom, het elfde van de elfde pleinfeest in Overloon, belooft een geweldige dag te worden om het carnavalsseizoen op feestelijke wijze te openen. Jong en oud zijn van harte welkom en kunnen genieten van de gezelligheid, muziek en entertainment. Twijfel niet en bezoek deze unieke gelegenheid om alvast in de carnavalssfeer te komen en te genieten van een onvergetelijke dag.

De organisatie is in handen van Stichting De Huibuuke, in samenwerking met onze horeca-partners Partycentrum Bos, Grand Café Effe, Boompjes Restaurant en De Pit.

Meer informatie over het carnaval vindt u op de website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

 

Foto’s van elfde van de elfde pleinfeest klik hier 


«   »