elfde van de elfde pleinfeest 2023

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 14:59

Foto’s van elfde van de elfde pleinfeest 2023 klik hier 

 

Overloon-Ongelofelijk!! De Huibuuke hadden nooit durven hopen dat zij in 12 uur na de start van de kaartverkoop 3750 kaarten verkocht zijn.wat aangeeft dat dit evenement steeds populairder wordt onder het publiek.Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen in de Huibuuke. We gaan er samen met jullie een fantastisch feest van maken’, meldt de medeorganiserende carnavalsvereniging De Huibuuke op haar website. 

Op 11 november 2023 zal het elfde van de elfde pleinfeest in Overloon plaatsvinden om het carnavalsseizoen op spectaculaire wijze te openen. Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door de carnavalsvereniging De Huibuuke Vör de kerk op ’t plein en belooft een feest te worden voor iedereen.

Het elfde van de elfde pleinfeest is een traditie waarbij carnavalsliefhebbers zich verzamelen om samen de start van het carnavalsseizoen te vieren. Het feest begint om 11:11 uur op het plein en duurt de hele dag. Het plein zal worden omgetoverd tot een gezellige feestlocatie met kraampjes, muziek en entertainment voor jong en oud.

foto-geert-11-11-2022-12-1.jpg

 

De carnavalsvereniging De Huibuuke heeft ervoor gezorgd dat er voor ieder wat wils is tijdens het pleinfeest. Zo zijn er diverse optredens van lokale artiesten, zowel bekend als nieuw talent, die ervoor zorgen dat de sfeer er goed in zit. Ook aan de inwendige mens is gedacht, want er zullen diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig zijn waar men kan genieten snacks en -drankjes.

 

Het elfde van de elfde pleinfeest trekt ieder jaar vele bezoekers uit Overloon en omliggende dorpen. Het is dé uitgelezen kans om in de carnavalssfeer te komen en alvast kennis te maken met de prachtige tradities die bij dit feest horen. Het is tevens een gelegenheid om met vrienden en bekenden samen te komen en te genieten van een gezellige dag uit.

 

Voor meer informatie over het carnaval en het elfde van de elfde pleinfeest, nodigt de carnavalsvereniging De Huibuuke iedereen uit om een kijkje te nemen op hun website. Hier is alle informatie te vinden over het programma, de optredens en andere activiteiten. Ook worden de laatste nieuwtjes en updates gedeeld via hun Facebook-pagina.

 

Kortom, het elfde van de elfde pleinfeest in Overloon, belooft een geweldige dag te worden om het carnavalsseizoen op feestelijke wijze te openen. Jong en oud zijn van harte welkom en kunnen genieten van de gezelligheid, muziek en entertainment. .tal van activiteiten en optredens georganiseerd om de bezoekers te vermaken. onder andere Carnavalsband.nl!!! Nevvenén La Bamba DJ Mick  Maik & Kyra, Spik en Span Bjorn en Mieke  Heite Soep Pruuf Mar  Rempetemp  Goedzat Schorre Chef & MC Vals Verrékkes Moj  Zij zorgen voor een gezellige sfeer en er worden diverse carnavalsnummers ten gehore gebracht. Menig carnavalsliefhebber kan niet wachten om de dansvloer te betreden en zich samen met anderen uit te leven op de aanstekelijke muziek.

De organisatie is in handen van Stichting De Huibuuke, in samenwerking met onze horeca-partners Partycentrum Bos, Grand Café Effe, Boompjes Restaurant en De Pit.

 

De laatste tijd krijgen Stichting De Huibuuke vaak de vraag waarom het terrein dit jaar afgesloten is.zoj begrijpen dat het om verschillende redenen handig kan zijn om tijdelijk het terrein te verlaten.

In de door de gemeente afgegeven vergunning staat echter beschreven dat de organisator de verantwoordelijkheid hebben om voor orde en veiligheid te zorgen op, maar ook rondom het terrein.

De enige manier waarop dit praktisch kunnen realiseren én handhaven, is door de regel in te stellen dat het terrein niet opnieuw betreden kan worden. Het is namelijk niet haalbaar om toezicht in de hele dorpskern in te zetten. Het maken van uitzonderingen hierin leidt tot discussies die we niet willen/kunnen hebben op deze dag.

We gaan uit van jullie begrip en gaan er samen een mooie dag van maken.

Meer informatie over het carnaval vindt u op de website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

 

Foto’s van elfde van de elfde pleinfeest klik hier 

 

artiesten

De volgende artiesten zullen hun opwachting maken Vör de Kerk op 't Plein (in willekeurige volgorde):

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage