overloon nieuws

Hakim op z’n Best

Gepubliceerd op 17 juli 2023 om 18:58

Hakim is op woensdag 26 juli te zien én te horen in het Openluchttheater Overloon met zijn succesvolle voorstelling “Hakim op z’n best”. De voorstelling begint om 14:30 uur.

Hakim kennen we natuurlijk al jaren van zijn fantastische rol in Sesamstraat, maar hij doet meer! Deze rasartiest van oorspronkelijk Algerijnse afkomst is een succesvol theatermaker en mimespeler, en is daarnaast ook een begenadigde verhalenverteller en schrijver van boeken. Zijn inspiratie haalt hij uit het leven van alledag. Zo vertaalt hij problemen van volwassenen naar een begrijpelijk woord- en beeldverhaal voor kinderen. Vol humor en ontroering, zoals we dat van Hakim gewend zijn.

 

Hakim op z’n best

Hakim presenteert een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen. Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend-en-een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim Op ’n best’ is alles mogelijk.

 

Hakim Traïdia

Hakim is een Nederlands Algerijnse theaterartiest en mimespeler die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater- en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grotemensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. 

 

Praktische informatie:
Datum: woensdag 26 juli om 14:30 uur
Kaartverkoop: € 7,50 te bestellen via de website www.openluchttheateroverloon.nl of aan de kassa zolang de voorraad strekt.
Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 te Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in Gemeenschapshuis de Pit, 14 Oktoberplein in Overloon.

Meer informatie op de website www.openluchttheateroverloon.nl Facebook: Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon 


«   »