CPO3 Overloon

Gepubliceerd op 28 juli 2023 om 15:21

Dat er veel animo is voor nieuwbouw in Overloon, blijkt uit de grote groep geïnteresseerden in CPO3. Overloon is niet onbekend met succesvolle CPO-initiatieven. CPO3 is (zoals de naam al zegt inmiddels het derde CPO in Overloon, bestaande uit veelal jonge en lokale initiatiefnemers. Ze zijn, in samenwerking met onder andere gemeente Land van Cuijk en Dorpsraad Overloon, al lange tijd druk met de voorbereidingen voor dit nieuwe CPO-project

CPO3 Overloon is een CPO-project in Overloon waarbij beschikbare kavels worden aangeboden voor de bouw van nieuwe woningen. De kavels variëren in grootte tussen 135 en 305m2. Het project richt zich op mensen die graag deel willen uitmaken van een gemotiveerde groep die gezamenlijk een woning willen realiseren. Momenteel zijn alle kavels met een groen nummer nog beschikbaar. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent, kun je een e-mail sturen naar cpo3overloon@gmail.com

CPO3 Overloon is een initiatief voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in Overloon. Het biedt de mogelijkheid voor een groep bewoners om gezamenlijk opdrachtgever te zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Momenteel zijn er nog kavels beschikbaar in deze gezellige nieuwe wijk.

 

De kavels die beschikbaar zijn, hebben een perceeloppervlakte tussen de 220 en 305 vierkante meter. Dit biedt genoeg ruimte om jouw droomwoning te realiseren. Het CPO-project in Overloon is perfect voor mensen die het leuk vinden om samen met een gedreven groep woningen te bouwen.

 

Mocht je interesse hebben of vragen hebben over CPO3 Overloon, dan kun je gerust een e-mail sturen naar cpo3overloon@gmail.com.

Je kunt ook meer informatie vinden op de Facebook-pagina: CPO3 Overloon Hier vind je sfeerimpressies en updates over het project.

 

Wacht niet langer en kom bij CPO3 Overloon aan boord om gezamenlijk jouw droomwoning te realiseren in een gezellige nieuwe wijk!

Begin oktober wordt een informatiemarkt georganiseerd voor geïnteresseerden. Tijdens deze avond, die plaatsvindt in Ontmoetingspunt ’t Helder, is meer gedetailleerde verkoopinformatie beschikbaar over de woningen. De exacte datum en tijd van de bijeenkomst worden gecommuniceerd via de website www.heldersveld.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, kijkt u dan met regelmaat op de website. Aanmelden voor de nieuwbrief kan natuurlijk ook.