Rabo ClubSupport

Gepubliceerd op 2 september 2023 om 13:29

Rabo ClubSupport is een jaarlijkse actie georganiseerd door Rabobank om het verenigingsleven in de regio's te ondersteunen. Het stelt de leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen in staat om vanaf 4 tot en met 24 september 2023 te stemmen op de vereniging, club of stichting die zij willen ondersteunen.

Met Rabo ClubSupport kunnen leden actief betrokken raken bij het ondersteunen van lokale verenigingen en organisaties die een positieve impact hebben op de leefbaarheid in de regio. Door hun stem uit te brengen, hebben de leden de mogelijkheid om een verschil te maken in de gemeenschap waarin zij wonen.

 

De stemmen kunnen worden uitgebracht via de Rabobank-app of via de website rabobank www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen. Het proces is eenvoudig en toegankelijk, zodat alle leden gemakkelijk kunnen deelnemen en hun voorkeur kunnen uitspreken voor de vereniging of organisatie die zij willen ondersteunen.

 

Het doel van Rabo ClubSupport is om lokale gemeenschappen te versterken door het bevorderen van de sociale samenhang en het stimuleren van activiteiten die bijdragen aan het welzijn van de mensen in de regio. Deze actie biedt een waardevolle gelegenheid voor verenigingen en organisaties om extra financiering te verkrijgen voor projecten, infrastructuur, trainingen, evenementen en andere initiatieven die anders misschien niet mogelijk zouden zijn.

 

Rabobank is zich bewust van de belangrijke rol die verenigingen en organisaties spelen in de samenleving, en wil hen ondersteunen bij het realiseren van hun doelen en ambities. Rabo ClubSupport is een blijk van de betrokkenheid van Rabobank bij de lokale gemeenschappen en de wil om een positieve bijdrage te leveren aan de regio.

 

Dankzij de deelname van de leden en de steun van Rabobank kunnen vele verenigingen en organisaties profiteren van de financiële bijdrage die zij ontvangen. Deze investering draagt bij aan de groei, ontwikkeling en bloei van de lokale gemeenschappen, waardoor mensen de kans krijgen om samen te komen, nieuwe vrienden te maken, te leren, te groeien en te genieten van de vele voordelen van betrokkenheid bij een vereniging of organisatie.

 

Rabo ClubSupport is een geweldige gelegenheid voor leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen om hun stem te laten horen en te laten zien dat ze begaan zijn met het verenigingsleven en de lokale gemeenschappen. Door deel te nemen aan deze actie kunnen zij bijdragen aan positieve verandering en een verschil maken in de regio waar zij wonen.

Alle deelnemers Rabo ClubSupport zijn bekend