informatiemarkt Heldersveld

Gepubliceerd op 20 september 2023 om 19:56

Graag nodigen wij je uit om op dinsdagavond 3 oktober tussen 18:00 - 22:00u naar de informatiemarkt te komen in Ontmoetingspunt 't Held.

Tijdens de informatiemarkt kun je de nieuwste impressies bekijken van de woonwijk, de verschillende woningen en tevens kennis maken met de verschillende partijen die bij het project Heldersveld betrokken zijn. Natuurlijk staan de medewerkers van onder meer Peelrand Makelaardij, VIND Makelaardij, Bouwmij Janssen en de ontwikkelaar klaar om je vragen te beantwoorden, je bij te praten over de laatste ontwikkelingen en over hoe jij je het beste kan voorbereiden op de aankoop van een woning in Heldersveld.

 

Tijdens deze informatiemarkt is er nog geen mogelijkheid om je in te schrijven voor een bepaalde woning, woningtype of bouwkavel. De inschrijfprocedure en daadwerkelijke verkoop start op een later moment.

 

Heldersveld: een fijne plek om te wonen!

 

Aan de westkant van het mooie Brabantse Overloon komt met ongeveer 100 woningen een gloednieuwe wijk, genaamd Heldersveld. Een woonwijk met een grote variatie aan woningtypen. De eigentijdse architectuur van de woningen, met een rijke detaillering en hoogwaardig materiaalgebruik, sluit helemaal aan op het karakter van deze plek.

 

Ben jij op zoek naar een rijwoning, een levensloopbestendige woning, een vrijstaande woning, een kleine of een grote tweekapper? Of ga je juist voor een bouwkavel met de mogelijkheid om zelf te bouwen?

 

Er is voor ieder wat wils!

 

Blijf op de hoogte door je aan te melden voor het "Helder Verhaal" op de website.https://www.funda.nl/nieuwbouw/overloon/project-42233155-heldersveld-overloon/