Stoel Yoga les

Gepubliceerd op 25 september 2023 om 20:23

Op dinsdag 26 september 2023, van 09:30 tot 10:25 uur, vindt er een stoel yoga les plaats in Overloon. Deze les wordt gehouden in De Pit, gelegen aan 14 Oktoberplein 2 in Overloon.

Stoel yoga is een vorm van yoga waarbij de oefeningen worden uitgevoerd terwijl men op een stoel zit. Het is een toegankelijke vorm van yoga die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Stoel yoga kan helpen bij het verbeteren van de flexibiliteit, het versterken van de spieren en het verminderen van stress.

 

De stoel yoga les in Overloon is een terugkerende activiteit die wekelijks op dinsdag zal plaatsvinden tot en met 12 maart 2024. Dus als je de eerste les niet kunt bijwonen, heb je genoeg kansen om later mee te doen.

 

Lenie Ozga is de contactpersoon en docente voor deze stoel yoga les. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je haar bereiken op 0623695442. Lenie is een ervaren yogadocente en zal ervoor zorgen dat de les geschikt is voor alle deelnemers, ongeacht hun ervaring met yoga.

 

De stoel yoga les is een geweldige manier om aan je gezondheid en welzijn te werken, zelfs als je fysieke beperkingen hebt. Het is een ontspannende en verkwikkende manier om je dag te beginnen. Dus kom naar Overloon op dinsdagmorgen van 09.30 tot 10.25 uur en doe mee met de stoel yoga les. Je zult er zeker van genieten en de voordelen ervaren.

 

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Overloon voor de stoel yoga les.

Meer informatie is te vinden op de website: https://samenboxmeer.nl/

 

Bezoekadres. De Pit Overloon. 14 Oktoberplein 2. 5825CC