Dorpsgenoten bedankt voor genereuze donatie van nieuwe camera lens

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 16:06

Op initiatief van de Dorpsraad is er op 19 oktober een inzamelingsactie gehouden via de sociale media om Albert Henriks te voorzien van een nieuwe lens voor het vele fotowerk dat hij onder de naam Overloon Nieuws al jaar en dag verzorgt. Ons Dorp heeft ruimhartig gedoneerd en Albert laat het volgende weten:

Beste dorpsgenoten,

Via deze weg wil ik graag mijn oprechte dank uitspreken aan jullie, de inwoners van Overloon, en de dorpsraad voor jullie gulle donatie van een nieuwe camera lens. Jullie steun en vrijgevigheid hebben ervoor gezorgd dat Overloon nieuws kan beschikken over een belangrijk instrument om mooie en memorabele momenten in ons dorp vast te leggen.

Een camera lens is meer dan alleen een technologische accessoire. Het is een krachtig hulpmiddel dat ons de mogelijkheid biedt om de schoonheid van onze omgeving vast te leggen, verhalen te vertellen en herinneringen te creëren die voor altijd gekoesterd zullen worden. Met deze donatie hebben jullie niet alleen waardevolle apparatuur geschonken, maar ook een middel dat de verbinding tussen de inwoners van Overloon versterkt.

Dankzij jullie vrijgevigheid kan Overloon Nieuws nu belangrijke evenementen, festiviteiten en bijzondere momenten vastleggen en delen met de rest van onze gemeenschap en daarbuiten.
Het stelt Overloon Nieuws in staat om onze trots op ons dorp te tonen en anderen te inspireren om ons prachtige Overloon te ontdekken.

Deze donatie is een weerspiegeling van de sterke gemeenschapszin die we hier in Overloon hebben. Jullie betrokkenheid en ondersteuning laten zien dat we samenwerken om onze leefomgeving te verbeteren en te verrijken. Het maakt me trots om deel uit te maken van deze hechte gemeenschap waarin iedereen zijn steentje bijdraagt.

Nogmaals, wil ik jullie hartelijk bedanken voor deze fantastische donatie. Jullie hebben laten zien dat we met vereende krachten in staat zijn om grootse dingen te doen. Met deze gift zal ik er maximaal voor zorgen dat ik in Overloon nog vele mooie momenten kan vastleggen en met jullie delen.

 

Met vriendelijke groet,

Albert Hendriks

van Overloon nieuws

 

Rob Noy organiseert deze actie.

Aan de inwoners van Overloon (delen mag) Mag ik jullie wat vragen? Sinds jaar en dag legt Albert van Overloon nieuws (wij mogen Foto-Albert zeggen) alles vast wat er in ons mooie dorp gebeurd. Nu heeft hij onze hulp nodig (vind ik). Willen jullie een kleine donatie doen? https://www.gofundme.com/f/help-fotoalbert-aan-een-nieuwe-lens?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.