Overloonnieuws wenst jullie een Gezegende Kerst en een Hoopvol Nieuwjaar vol Vrede

Gepubliceerd op 23 december 2023 om 13:50

Lieve lezers van Overloonnieuws, Namens Overloonnieuws wil ik jullie graag een warme kerstgroet sturen. Het is een tijd van samenzijn, van vreugde en van bezinning. Ik hopen dat jullie deze feestdagen omringd worden door geliefden en dat jullie warmte en gezelligheid mogen ervaren.

In het afgelopen jaar hebben we samen veel meegemaakt. Overloonnieuws heeft het nieuws met jullie gedeeld, mooie verhalen verteld en belangrijke gebeurtenissen in Overloon en omgeving met jullie gedeeld. Overloonnieuws is dankbaar voor jullie betrokkenheid en steun. Samen vormen we een hechte gemeenschap, en dat is iets om trots op te zijn.

 

Terwijl we het einde van het jaar naderen, is het ook een tijd om terug te kijken en vooruit te kijken. Laten we dankbaar zijn voor de mooie momenten die we hebben beleefd en laten we hoopvol zijn voor wat de toekomst brengt. Laten we samen streven naar een jaar vol vrede, gezondheid en voorspoed voor iedereen in Overloon en ver daarbuiten.

 

Wij wensen jullie allemaal een gezegende kerst en een gelukkig nieuwjaar. Mogen deze dagen gevuld zijn met liefde, vreugde en harmonie. Bedankt dat jullie Overloonnieuws blijven volgen en steunen.

 

Met vriendelijke groet,

Overloonnieuws

Overloon Nieuws Jaaroverzicht 2023

23 dec. 2023 

In 2023 was Overloon Nieuws wederom een betrouwbare bron van informatie, waarin opvallende gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en minder positief nieuws samenkomen. Dit jaaroverzicht biedt een overzicht van de meest gedenkwaardige gebeurtenissen die Overloon in 2023 hebben gevormd.

Lees meer »