Uitnodiging bewonersavond wateroverlast Overloon

Gepubliceerd op 26 januari 2024 om 19:10

Graag nodigen we u uit voor een bijeenkomst op donderdag 7 maart om mogelijke verbeteringen van knelpunten bij hevige regenval (piekbuien)  in Overloon te bespreken.

Gemeente Land van Cuijk heeft de ambitie om in 2050 klimaatbestendig te zijn op het gebied van wateroverlast. Daarom zijn we in de hele gemeente aan het kijken waar verbeteringen toe te passen zijn en welke dat dan zouden moeten zijn. Om te kijken of onze berekeningen en ideeën overeenkomen met de ervaringen van inwoners, bij overlast door hevige regenval, vragen we ook uw hulp.

wateroverlastkuluutsheuvel31-1.jpg

 

In Beugen, Boxmeer, Sambeek en Groeningen hebben we inmiddels een aantal van zulke bijeenkomsten gehad. Dat leverde voor ons veel nuttige informatie op. Al deze informatie en de nieuwe inzichten zijn meegenomen en gecombineerd met de kennis die er al was.

 

De bijeenkomst op 7 maart willen wij graag benutten om ideeën uit te wisselen over de best toepasbare verbeteringen in Overloon. Deze avond gaat het dus ook echt alleen over de knelpunten in uw eigen omgeving. We horen graag uw bevindingen en ideeën zodat we tot de best mogelijke maatregelen kunnen komen.

 

Als u aanwezig wilt zijn, graag aanmelden via stedelijkwater@landvancuijk.nl en erbij vermelden met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn.

 

De bijeenkomst vindt plaats op 7 maart in de Pit (zaal de Appel).

Inloop 19.30 uur, aanvang 19.45 uur tot uiterlijk 21.30 uur.

Dorpsraad Overloon