SSS’18 knokt zich terug tegen Heeswijk

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 19:19

OVERLOON | Zelden zijn ze zo blij geweest met één punt bij SSS’18. Door het 2-2 gelijkspel tegen Heeswijk is het van de hatelijke nul punten af.

Door: Cis van Pinxteren

Bij SSS’18 is er een einde gemaakt aan een negatieve reeks van elf nederlagen op rij. Het team van Ron Spruit begon slecht tegen Heeswijk. De ploeg van Mark Strik kwam in de achtste minuut op 0-1 via Tijn Bosch en in de twintigste op 0-2 door Max Sluiter. Voor Heeswijk zou een overwinning aansluiting geven op de lage middenmoot. SSS’18 stak daar een stokje voor. Koen Voesten is de naam. Via een corner en vrije trap maakte Voesten de 1-2 en 2-2. Daardoor is SSS’18 van de hatelijke nul af. Trainer Ron Spruit is daar erg blij mee. “Het is lekker om een keer een resultaat te boeken. Dat wordt zeker gevierd. Nu doen we dat in de kantine en zo gaan we nog even langs bij de receptie van de prins. Het is goed om van de nul af te zijn.” Heeswijk trainer Mark Strik baalde enorm van het puntverlies. “We speelden vandaag een zeer behoorlijke eerste helft. De tweede helft zag er heel anders uit. Het zijn twee zeer dure punten die we vandaag verliezen.” Lees meer op bron:https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/sport/voetbal/218668/2e-sss18-is-van-hatelijke-nul-af-olympia18-wint-kraker-tegen-