overloon nieuws

Home » Nieuws » Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup in Museumpark Overloon

Mountainbike- en Cyclocrosswedstrijden om de Jos Feron Cup in Museumpark Overloon

Gepubliceerd op 16 januari 2016 om 18:25

Overloon-Op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon worden op 24 januari voor de derde keer de finalewedstrijden MTB en cyclocross gehouden. Het wordt de 15e en laatste wedstrijd van het winterseizoen 2015/2016. In het museumpark is een parcours uitgezet langs tanks en over bruggen met korte klimmetjes en afdalingen.

 

De wedstrijden in de jeugdklassen rijden een korter rondje. Deelname is voor jong tot oud. Enige ervaring in het mountainbiken of cyclocross is wel gewenst. Inschrijven kan in eetcafé en pannenkoekenhuis Museumzicht, Museumpark 5a, Overloon .

Natuurlijk doen er ook enkele plaatselijke renners mee zoals Jos Jacobs, Mark Rongen, Peter Alders en ex Overloner Edwin Arts. Of Edwin nu eindelijk zijn thuiswedstrijd kan winnen is de vraag maar het eindklassement binnen halen moet haalbaar zijn. Ook zijn teamgenoot Jos Jacobs, 2e in het klassement, zal er alles aan doen om in Overloon te winnen. Het belooft een spannende strijd te worden en dus heel aantrekkelijk voor publiek. Toegang tot het park is gratis.

 

De wedstijden beginnen om 10 uur. Voor de deelnemers is het belangrijk om tijdig in te schrijven zodat er tijd is om het parcours te verkennen. Voor een daginschrijving kan men een daglicentie ter plekke nemen.

Inschrijven kan vanaf  1 uur voor aanvang van de wedstrijd. Kosten van deelname is 5 euro voor de jeugd en10 euro voor de overigen Zie voor meer informatie www.limburgcross.nl

kijk ook de foto's van Jos Feron cup door het Oorlogsmuseum  in overloon 2015 op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2015/feron-cup-door-het-oorlogsmuseum-01-02-2015


«   »