in je Ellement: Vind Balans en Vitaliteit in Jouw Leven

Gepubliceerd op 30 maart 2024 om 12:24

Hallo, ik ben Ellen Joosten, 35 jaar, trotse eigenaar van mijn eigen onderneming "In je Ellement". Wat is er nu belangrijker dan letterlijk en figuurlijk lekker in je vel te zitten, in je element zijn!

Ik richt mij met name op het fysieke gedeelte van het lichaam, ik noem mij dan ook fysieke vitaliteit expert. Ervaar jij problemen en/of mentale stress omdat je lijf stress heeft?

 

Ik ben er voor "de moeder die altijd voor anderen zorgt en klaar staat, en nu haar eigen behoeften en vitaliteit gaat managen”.

 

Bij "In je Ellement" belicht ik jouw vitaliteit middels 6 domeinen: stress, ademhaling, slaap, bewegen, voeding en je immuunsysteem. Wanneer je deze domeinen in balans hebt, heb je geen klachten. Het herstellend vermogen van je lijf functioneert naar behoren.

Door deze moderne samenleving liggen we sowieso al ver af van onze kern. De 6 domeinen zijn mogelijk al niet in balans. Laat staan als er dan ook nog een baby bij komt, dit heeft (nog meer) impact op je lijf.

 

Heb jij klachten zoals: overtollige (zwangerschaps-) kilo's, vermoeidheid, aanhoudende klachten zoals slaap-, huid-, of darmproblemen, fysiek ongemak, een onrustig of opgejaagd gevoel? Kortom, zit jij niet lekker in je vel? Schuif jij dit alles (nog) weg onder het feit dat je moeder bent geworden?

 

Vraag jezelf eens af, klaag jij over je lichaam of klaagt je lichaam over jou?

 

Samen ga ik met jou op zoek naar de kern van je ervaren probleem. Wat heeft het lichaam jouw te vertellen? Ik geef inzicht in de domeinen en breng deze samen met jou weer in balans. Maak tijd voor zelfzorg, maak je zelf belangrijk. Kom letterlijk en figuurlijk lekker in je vel, in je element!

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

 

Bij "In je Ellement" bied ik ook ontspanningsmassage aan. Wanneer er meer drukte komt in je leven, door bijvoorbeeld een kindje, zet je al gauw je eigen tijd als eerste aan de kant. Dit ga je ergens negatief compenseren, in je werk of in je gezin. Prikkelbaar zijn is daar een voorbeeld van. Zorg dat deze driehoekverhouding (eigen tijd, werk, gezin) goed blijft. Vind jezelf dus belangrijk genoeg voor dat stukje ontspanning. Wacht niet tot er klachten ontstaan. Zelfzorg is een belangrijke basis om lekker in je vel te komen of te blijven, dat kan bijvoorbeeld door een heerlijke ontspanningsmassage!

 

www.injeellement.nl

www.facebook.com/people/In-je-Ellement
www.instagram.com/injeellement.nl

info@injeellement.nl

06-13 68 00 40