De 3de editie van Lónse 4-daagse - Schrijf je in als vrijwilliger!

Gepubliceerd op 30 maart 2024 om 15:52

De 3de editie van de Lónse 4-daagse, die dit jaar op 18, 19, 20 en 21 juni 2024 plaats vindt, komt steeds dichterbij. Ook de voorbereidingen zijn alweer in volle gang.

De inschrijfperiode voor de Lónse 4-daagse vindt plaats van 1 april tot en met 26 april. Inschrijven kan tijdens deze periode op de website van Sjil, www.sjiloverloon.nl. Om dit evenement zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij ook dit jaar op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar zodat we de veiligheid van onze veelal jonge wandelaars kunnen waarborgen, maar denk ook aan mensen die ondersteunen bij start/ finish, helpen op een rustpunt of “de veegmachines” (vrijwilligers die achteraan lopen om de laatste wandelaars aan te moedigen en zorgen dat de finish gehaald wordt). Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die graag mee wil meehelpen, meld je dan aan via lonse4daagse@sjiloverloon.nl. Kun je niet alle avonden? Geen probleem, alle hulp is welkom!

Wil je ons graag financieel ondersteunen? Dat kan! Scan de QR-code en maak vrijblijvend een bedrag over

scherm-afbeelding-2024-04-06-om-06-57-47-standard-e8chee.png

Meer informatie over deze en andere activiteiten van de SJIL in Overloon is te vinden op hun website van de sjil overloon https://www.sjiloverloon.nl/ Facebook www.facebook.com/people/L%C3%B3nse-4-daags

 

foto's De Lónse 4-Daagse 2023 klik hier