Expostie met Pasen Ontmoetingspunt 't Helder Overloon

Gepubliceerd op 15 maart 2016 om 18:57

EXPOSITIE DOOR TREES PHILIPSEN EN MIEKE SIEBER

Overloon-Tijdens de beide Paasdagen, 27 en 28 maart, zal er in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een interessante expositie te zien zijn. Op deze dagen zullen werken van Trees Philipsen uit Overloon en Mieke Sieber uit Moers (Dld.) geëxposeerd worden.

Trees Philipsen heeft in haar vrije tijd altijd veel belangstelling gehad in natuurlijke materialen en met name in wol. Het spinnen, plantaardig verven en weven was haar grote passie. Pas later kwam zij in aanraking met het vilten van wol. Het begon met het verwerken in het platte vlak en groeide na tien jaar uit tot het vilten van driedimensionale objecten en wanddecoraties.

Mieke Sieber is geboren in Blerick en thans woonachtig in Moers (Duitsland). Naast andere hobby’s als fietsen, bakken en kleding maken (zij heeft een opleiding tot coupeuse gevolgd) is zij sinds 2006 bezig met schilderen (acryl/aquarel). Tijdens diverse cursussen maakte zij zich meerdere stijlen eigen. Zo volgde zij o.a. lessen bij Thea Gwiasdowski en Hansfried Münchberg.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. De expositie is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur en de entree is gratis.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.helder-overloon.com.

Expositie15-03-2016bbbbbbbbb.jpg