Geslaagd DorpsFestival

Gepubliceerd op 8 april 2024 om 20:11

Ruim tien duizend euro opgehaald door TEAM BIG Challenge Overloon Massale belangstelling bij OPEN BEDRIJVEN-route en DorpsFestival Overloon

Op 2e Paasdag hebben tien agrarisch (verwante) bedrijven en andere ondernemers hun beste beentje voorgezet voor de bezoekers aan het DorpsFestival Overloon. Georganiseerd door “TEAM BIG Challenge BUITENGEWOON Overloon”. Tijdens deze drukbezochte dag (tot ca 1.000 bezoekers per locatie) kon men met eigen ogen aanschouwen hoe het er tegenwoordig aan toe gaat op deze bedrijven. Met speciaal als kinder-educatie de mogelijkheid om kalfjes te voeren en te knuffelen, en de moderne technieken voor precisie-landbouw te aanschouwen.

 

Behalve promotie van de agri- en foodsector tijdens deze gezellige lônse dag werd er veel geld ingezameld voor Alpe d’HuZes / KWF. Hiervoor werden behalve de Open Dagen, ook een rommelmarkt, een loterij en een afsluitende bijeenkomst met live muziek van Renewal Band opgezet. Dit in de tot feestzaal omgetoverde loods bij Ontmoetingscentrum ’t Helder. De winnaars van de loterij zijn telefonisch op de hoogte gebracht. De uitslag is terug te lezen op de website www.opgevenisgeenoptie. Dit onder de teampagina “BUITENGEWOON Overloon”.

 

Ruim € 10.000 voor het goede doel KWF

Voor het goede doel is ruim € 10.000 opgehaald door de leden van TEAM BIG Challenge BUITENGEWOON Overloon. Dit dankzij de steun en support van vele ondernemers en vrijwilligers uit Overloon en omgeving. Een super resultaat! Dankzij deze opbrengst komt hun doelstelling van €40.000 voor KWF in zicht. Zodat zij zich nu verder kunnen voorbereiden op hun sportieve uitdaging tijdens Alpe d’HuZes op 6 juni a.s..