Ongelofelijke start van SSS'18 leverde 3 punten op tegen RVU uit Rothem

Gepubliceerd op 29 maart 2016 om 19:56

(archieffoto)

De wedstrijd was nauwelijks 1 minuut oud en SSS’18 keek al tegen de 0-1 voorsprong aan. Koen Verlinden brak op links door en werd net buiten de 16 meter neergelegd. Het was de juiste afstand voor  Koen en hij schoot de vrije trap ineens in de linker bovenhoek raak: 0-1. Nauwelijks  2 minuten later brak Frits Lucassen op links door. Hij liet iedereen achter zich en hij schoot de bal perfect onder keeper Pietersma in het doel: 0-2
Zou het vandaag ook een gelijke overwinning worden  zoals ZSV zaterdag ook al met 7-0 gewonnen had van RVU? Niets bleek minder waar. SSS’18 kreeg steeds minder greep op het veld en de wedstrijd. Vaak speelde de bal plotseling hoog op en allerlei spelers gleden op de gekste momenten onderuit. Zo miste SSS’18 ook de geschorste Koen Voesten en de geblesseerde  Job Gielen. Marcel  Rooymans slaagde er in om zo maar binnen dit geheel  zijn aandeel op te eisen. RVU werd weliswaar de betere ploeg, maar de sporadische kansen werden volledig gemist. In de 45e minuut was het weer raak. Bart Beckers werd in de diepte aangespeeld en hij slalomde met enig geluk door de verdediging.lees meer op bron: www.sss18.nl