VV De Valk uiteindelijk te sterk voor SSS'18

Gepubliceerd op 11 april 2016 om 19:11

(archieffoto:fotoalbertoverloon)

Vanaf het eerste fluitsignaal was het SSS’18 dat de aanval koos. Vanuit het middenveld werd Bart Beckers verschillende keren aangespeeld maar later bleek dat deze verschillende aanvallen niet het resultaat brachten wat wenselijk was. Eigenlijk konden we rustig stellen dat onze heren formatie zich tijdens deze periode tekort deed. Na deze voortreffelijk start van SSS’18 begon De Valk meer van het spel te krijgen maar beide ploegen bleven de aanval zoeken. Langzaam maar zeker kreeg De Valk het overwicht omdat juist hun combinatiespel beter was. Zij wisten elkaar blindelings de bal toe te spelen maar echt gevaarlijk werden ook zij niet. Het bleef bij enkele afstandsschoten die geen probleem opleverde voor de SSS’18 goalie. Het was SSS’18 dat met countervoetbal de 1e treffer wilde scoren maar ook dat lukte niet. In de 30e minuut was het toch raak. De Valk zette een aanval over links op en kwamen hierbij gevaarlijk in het SSS’18 strafschopgebied. De bal kwam voor het SSS’18 doel en het was Wouter de Kramer die de bal voor het verzilveren had en scoorde de 1 – 0. SSS’18 bleef na deze treffer zeker niet bij de pakken neerzitten en zorgde voor een mooi slotoffensief voor het einde van de 1e helft. Maar beide ploegen wisten niet meer te scoren en we gingen rusten met een 1 – 0 achterstand. Beide ploegen begonnen ongewijzigd aan de 2e helft.lees meer bron: www.sss18.nl/vv-de-valk-uiteindelijk-te-sterk-voor-sss-18