Volleybalvereniging Sportivo Organiseert het 33e Hemelvaarttoernooi op Bevrijdingsdag Overloon

Gepubliceerd op 12 april 2016 om 20:54

Overloon-Hemelvaartsdag valt dit jaar samen met Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei 2016, daar laten we ons natuurlijk niet door tegenhouden. Dus ook dit jaar is er weer het jaarlijkse buitenvolleybal toernooi van Volleybalvereniging Sportivo. Dit toernooi vindt dit jaar voor de 33e keer plaats.

Er wordt gevolleybald in twee verschillende klassen: de geoefende klasse voor teams met meerdere spelers die ervaring hebben met volleyballen en de ongeoefende klasse voor de teams die helemaal geen ervaring hebben. Nieuw dit jaar is dat er in de geoefende klasse niet meer verplicht twee dames in het veld moeten staan. Dus ook teams van alleen heren kunnen dit jaar deelnemen. Gezelligheid staat echter voorop tijdens het toernooi al zijn er aan het einde van de dag wel prijzen en natuurlijk de wisselbekers te winnen.

Behalve het toernooi is er nog meer te doen op het sportveld bij de Raayhal in Overloon. Er is een terras waar zowel toeschouwers als deelnemers een hapje en drankje kunnen nuttigen, er is een springkussen en er wordt een loterij met een mooie hoofdprijs gehouden.

Voor meer informatie, aanmelden voor onze nieuwsbrief of om je aan te melden als deelnemer kun je terecht op de website van de volleybalvereniging: www.vvsportivo.nl of op de Facebookpagina: facebook.com/vvsportivo.

42-25.jpg