Lenteconcert Angels Rule

Gepubliceerd op 13 april 2016 om 21:44

Overloon-De groep Angels Rule zal op zondag 8 mei (Moederdag) een lenteconcert verzorgen in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. Tijdens dit concert kan het publiek genieten van nieuwe songs maar ook van highlights uit het brede repertoire van Angels Rule.

Angels Rule is opgericht door Roel Verheggen en bestaat verder uit drie andere vocalisten: Anneke Miggiels, Caroline Ermers en Marlies Driessen. Vaste begeleider is pianist Robert Lemmens. Sinds de oprichting van de groep in april 2008 heeft Angels Rule al vele bijzondere en succesvolle concerten gegeven en is daarmee een muzikaal begrip in de regio Land van Cuijk geworden.

De groep biedt haar publiek altijd een prachtig programma met musical- en popsongs. En dat alles in de voor Angels Rule zo kenmerkende meerstemmige arrangementen, waarin de eigenheid van stem van de vocalisten uitstekend tot zijn recht komt.

Geniet in een ongedwongen sfeer van een drankje en een mooie muzikale middag samen met vrienden of familie. Voor de moeders zal een klein presentje aanwezig zijn.

Het concert begint om 14.30 uur en de entree bedraagt € 10,00.

Reserveren is mogelijk via de website www.angelsrule.nl of mail naar music@angelsrule.nl. Telefonisch reserveren onder 06-53676032.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. Meer informatie vindt u op  www.helder-overloon.com.