Dr. PeelenCultuurprijs

Gepubliceerd op 29 april 2016 om 22:45

Iedereen kan een persoon, vereniging of instelling voordragen voor de Dr. PeelenCultuurprijs. Deze moet zich dan wel door een of meerdere in het oog springende culturele activiteiten of initiatieven in de gemeente Boxmeer hebben onderscheiden. Een onafhankelijke selectiecommissie beoordeelt de voordrachten en stelt een lijst van genomineerden op. De selectie is gebaseerd op een inhoudelijke beoordeling, niet op het aantal uitgebrachte voordrachten op een kandidaat of organisatie.

Voor een jong en vernieuwend cultureel initiatief kunt u een voordracht indienen voor de Dr. PeelenStimuleringsprijs.

Het indienen van een voordracht

U kunt iemand voordragen door een voordrachtformulier in te vullen. Het formulier is te downloaden Downloaden:Dr. Peelenprijs Stuurt u het voordrachtformulier met ondersteunende bijlagen op naar: Dr. PeelenCultuurprijs 2016, Gemeente Boxmeer, Afdeling Welzijn en Leefbaarheid, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Digitaal inzenden is mogelijk via gemeente@boxmeer.nl, vermeld dan duidelijk dat het een voordracht voor de Dr. Peelenprijs betreft. U kunt uw voordracht ook afgeven bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Boxmeer.
Het voordrachtformulier is rechts te downloaden, maar u kunt het ook verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis, de gemeenschapshuizen, jeugdhuizen, bibliotheken en in De Weijer.

Tot uiterlijk 30 juni 2016 kunt u een voordracht indienen..

De uitreiking van de Dr. PeelenCultuurprijs 2016 is op 10 september 2016. Burgemeester Van Soest en wethouder Hendriks-van Haren reiken dan de beide prijzen uit..

Meer informatie

Voor meer informatie over de Dr. PeelenCultuurprijs kunt u contact opnemen met de voorzitter van de commissie, dhr P. Verdijk via telefoonnummer 0485-576345. meer info op bron: www.boxmeer.nl/inwoners/onderwerpen-a-z_41397/product/dr-peelencultuurprijs