Nacompetitie SSS'18

Gepubliceerd op 2 mei 2016 om 19:10

Voor SSS'18 is het doek toch gevallen. Op naar de nacompetitie..

..Ook voor Bas Joosten was het te moeilijk..(foto Henk Henckens)

Met alle verwachtingen gingen wij en de supporters naar Susteren. Dit was de wedstrijd. Hier zouden de punten gehaald moeten worden, die meer uitzicht zouden geven om de nacompetitie te ontlopen. Zo niet dan zou het verschil te groot worden. SSS’18 kon die druk niet aan. Het werd nog extra benadrukt toen  na 12 minuten de bal door M.Rooijmans, die toch altijd laat zien waar hij mee bezig is, maar dit keer de bal niet onder controle kon krijgen,de bal via zijn voet tot ontsteltenis van iedereen in zijn eigen doel zag verdwijnen:1-0. SSS’18 kreeg geen kans om  deze tegenslag te boven te komen, want 2 minuten later lag de 2-0 achter de best goed keepende Thoman Massop in het net. Het was de topscoorder Kevin Hoffmans van de eerste klasse D, die de bal laag in de uiterste rechter benedenhoek raak schoot:2-0
SSS’18 kon zich niet oppakken, ondanks de kleine poging van de voorzet van Frits Lucassen op Koen Voesten, die in contact met keeper Wessel Ronkes kwam en de verdedigende keeper werd door de scheidsrechter in bescherming genomen. In de 30e minuut werd Marcel Rooymans door de opgelopen blessure toch vervangen door Ralf Clevers.lees meer bron: www.sss18.nl