"War Graves Week" op Overloon War Cemetery

Gepubliceerd op 4 mei 2024 om 15:38

Er worden gratis rondleidingen gegeven op Overloon War Cemetery aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon op zaterdag 11 mei om 12.30 uur, woensdag 15 mei om 19.00 uur Aanmelden is niet nodig.

De rondleidingen zijn 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦. Je hoeft je niet in te schrijven. Wil je graag komen? Zet je hier zeker op "aanwezig", klik hier, zo hebben we een idee van hoeveel mensen we mogen verwachten.

𝗪𝗮𝗿 𝗚𝗿𝗮𝘃𝗲𝘀 𝗪𝗲𝗲𝗸:

Voor het vierde jaar op rij organiseert de Commonwealth War Graves Commission een “War Graves Week”. Dit is een week waarin wereldwijd de oorlogsgraven en -begraafplaatsen van het Britse Gemenebest centraal staan. Het thema van War Graves Week 2024 is “WWII - Sharing their Stories”.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁:

Tijdens deze rondleiding kom je meer te weten over CWGC Overloon War Cemetery en het verhaal van zij die tijdens de Tweede Wereldoorlog sneuvelden en er nu begraven liggen. De gidsen van de Stichting Overloon War Chronicles geven een rondleiding op de begraafplaats en vertellen enkele pakkende persoonlijke verhalen.

Rondleidingen op

𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟭 𝗺𝗲𝗶, 𝗼𝗺 𝟭𝟮.𝟯𝟬𝘂
𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟱 𝗺𝗲𝗶, 𝗼𝗺 𝟭𝟵𝘂

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗶𝘁?

Benieuwd naar alle andere activiteiten? Bezoek onze website: https://www.cwgc.org/war-graves-week/events-tours-and-talks/

𝗦𝘁𝗲𝘂𝗻 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗼𝗻𝘄𝗲𝗮𝗹𝘁𝗵 𝗪𝗮𝗿 𝗚𝗿𝗮𝘃𝗲𝘀 𝗙𝗼𝘂𝗻𝗱𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻

De rondleidingen zijn gratis, maar een klein gift aan de CWGF is altijd welkom.bron:https://www.facebook.com/events

Meer informatie over de Stichting Overloon War Chronicles en de projecten is te vinden op https://www.overloonwarchronicles.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/OverloonWarChronicles