SSS'18 naar tweede ronde

Gepubliceerd op 27 mei 2016 om 08:14

(archieffoto)

VINKEL | SSS'18 heeft ten koste van EVVC de tweede ronde van de nacompetitie bereikt. De Overloonse formatie won vanavond met 1-2 in Vinkel, wat na de 1-0 zege op eigen veld van afgelopen zondag natuurlijk ruim voldoende was. In ronde twee moet de ploeg van coach Ales Jurcik het opnemen tegen Venlosche Boys. Prinses Irene verloor op eigen veld met 1-2 van Venlosche Boys. Heeswijk ging pas in de verlenging door de hoeven in Eygelshoven bij LHC.

SSS'18 besliste het treffen met EVVC binnen het half uur. Bas Joosten zette de gasten na twintig minuten op voorsprong met een harde knal, waarna het treffen tien minuten later feitelijk al werd beslist door Koen Verlinden, die koel bleef. Vrijwel direct na de aftrap kwam de thuisploeg nog terug tot 1-2 (Pim van der Doelen), maar verder liet SSS'18 het niet komen.
SSS'18 speelt komende zondag eerst thuis tegen Venlosche Boys. De donderdag erop is de return in Venlo.lees meer op bron: www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/93039/sss-18-overtuigend-naar-tweede-ronde-ten-koste-van-evvc