Basisworkshop Vilten doorTrees Philipsen uit Overloon

Gepubliceerd op 27 mei 2016 om 16:39

Basisworkshop vilten in Ontmoetingspunt ‘t Helder

Op dinsdag 14 juni a.s. zal Trees Philipsen uit Overloon een basisworkshop vilten verzorgen in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.

Tijdens het Paasweekend heeft Trees prachtige viltwerkstukken geëxposeerd in ‘t Helder. Het idee ontstond om een basisworkshop te houden.

In haar vrije tijd heeft Trees altijd veel belangstelling gehad in natuurlijke materialen en met name in wol. Het spinnen, plantaardig verven en weven was haar grote passie. Pas later kwam zij in aanraking met het vilten van wol. Het begon met het verwerken in het platte vlak en groeide na tien jaar uit tot het vilten van driedimensionale objecten en wanddecoraties.

Als basisworkshop zal deze zich richten op wat eenvoudiger werk. Het minimum aantal deelnemers is vijf (in totaal). U kunt zich alleen of met meerdere personen aanmelden.  De kosten bedragen

€ 22,50 incl. koffie/thee. De workshop wordt gehouden op dinsdag 14 juni van 13.30 tot 17.00 uur. Een gezellige middag voor wie zijn/haar creativiteit wil ontplooien.

De workshop wordt gehouden in Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, email t-helder@ziggo.nl, tel. 0478-641404 / 06-27007511. Hier kunt u zich ook aanmelden voor deze middag. Kijkt u voor meer informatie ook op www.helder-overloon.com.

WerkstukkenTreesbijgesneden27-05-2016-1.jpg