Koninklijke onderscheiding voor Piet Verbeeten

Gepubliceerd op 9 juni 2016 om 18:58

OVERLOON-Woensdag 8 juni 2016.Tijdens het Food & Mood festival op 8 juni ontving Piet Verbeeten uit Vierlingsbeek de Koninklijke Onderscheiding Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Deze werd hem door burgemeester Van Soest uitgereikt bij de feestelijke afsluiting van het jubileumjaar ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Ondernemersvereniging Regio Vierlingsbeek (OVRV).

Naast het voorzitterschap van OVRV sinds 1993 is de heer Verbeeten ook al geruime tijd bestuurslid van de Stichting Toerisme en Recreatie Overloon Vierlingsbeek, KoGeBo, Regionaal Bureau Toerisme Land van Cuijk en heeft hij zitting in diverse organisaties in Overloon, Vierlingsbeek en omstreken.

Met name zijn enorme netwerk is ontzettend waardevol voor de vele organisaties en verenigingen waar de heer Verbeeten lid van is. Hij weet wat er speelt en is in staat om partijen bij elkaar te brengen. Hij laat zien dat een gezamenlijke aanpak tot bijzondere acties kan leiden en saamhorigheid teweeg brengt voor de dorpsgemeenschappen.

De heer Verbeeten is zeer betrokken bij het wel en wee van zijn medemens.bron tekst www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten/koninklijke-onderscheiding-voor-piet-verbeeten

fotonr1-50.jpg

fotonr2-50.jpg

fotonr4-47.jpg

fotonr5-51.jpg

fotonr8-46.jpg

fotonr9-47.jpg