Vrachtwagenchauffeur gewond bij ongeval

Gepubliceerd op 22 mei 2024 om 18:06

Een vrachtwagenchauffeur is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de A73 tussen de afslag Venray-Noord en Vierlingsbeek.

Foto: Edward Media

08.30 uur op een andere vrachtwagen. Het ongeval gebeurde op de rijstrook in de richting van Nijmegen.Door de klap belandde de vrachtwagen in een veld naast de snelweg

Lees meer op bron:https://www.peelenmaasvenray.nl/algemeen/algemeen/103658/vrachtwagenchauffeur-gewond-bij-ongevel

Lees ook

Ravage door ongeval tussen twee vrachtwagens op A73 opgeruimd: ‘Verwondingen lijken gelukkig mee te vallen’

rijstroken van de A73 bij Vierlingsbeek en Overloon zijn weer open na een ongeval. Een vrachtwagen stond woensdagochtend vermoedelijk stil op de vluchtstrook. Een andere truck botste ertegenaan. Volgens de manager van een van de chauffeurs is er flinke schade.

Frank Hermans 22-05-24, 08:42 Laatste update: 18:56

De vrachtwagen die het stilstaande voertuig raakte, schoot na de klap van de snelweg en kwam in een weiland tot stilstand. Daarbij is een behoorlijke ravage aangericht. De rechterrijstrook werd afgesloten. Onze chauffeur is voor de zekerheid overgebracht naar het ziekenhuis. Op het eerste oog lijken de verwondingen gelukkig mee te vallen”, meldt een geschrokken manager Rinie IJsvogels van ITC telefonisch uit Oss. ITC is het transportbedrijf waarvoor de andere chauffeur azijn vervoerde in een tankauto.

Niet gewond

De chauffeur van de stilstaande vrachtauto is er volgens de eerste berichten zonder verwondingen afgekomen. Wel is de schade groot, zo heeft de directeur al kunnen zien. Die is meteen afgereisd naar de plek van het ongeval. Ook als je de foto ziet, kun je ervan uitgaan dat de vrachtwagen total loss is”, aldus IJsvogels. ,,Ook al kom je er zonder verwondingen vanaf, dan nog is dat natuurlijk nooit leuk voor een chauffeur. Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/112-nieuws-land-van-cuijk/ravage-door-ongeval-tussen-twee-vrachtwagens-op-a73-opgeruimd-verwondingen-lijken-gelukkig-mee-te-vallen~a464782e/