bisschop in gesprek met parochiebestuur en betrokkenen uit Overloon

Gepubliceerd op 27 juni 2016 om 19:52

hier bisschop bisschop Mgr. De Korte die in gesprek gaat met de parochiebestuur en betrokkenen uit Overloon
(klik op de foto om te vergroten)

OVERLOON - Op dinsdag 28 juni gaat bisschop Mgr. De Korte in gesprek met parochiebestuur en betrokkenen uit Overloon.
Op woensdag 15 juni had Mgr. De Korte een gesprek met het bestuur van parochie Maria Moeder van de Kerk en 4 personen uit Overloon. Deze gespreksgroep werd samengesteld door het parochiebestuur. Daags na deze bijeenkomst is door Mgr. De Korte telefonisch contact opgenomen met Martien Hendriks, mede-initiatiefnemer van de bijeenkomst op 1 juni. Hem werd gevraagd om drie personen uit Overloon uit te nodigen voor vervolggesprekken. Deze personen moesten gedragen worden door de Overloonse bevolking. Antoon Broekman en Bert Bardoel werden hiervoor benaderd.
Antoon Broekman is voorzitter van de voormalige beheercommissie, Bert Bardoel is voorzitter van de fanfare en als zodanig betrokken bij de (kerst)concerten in de kerk. Op aandringen van parochianen heeft Martien Hendriks besloten als derde man deel te nemen aan de gesprekken.Het eerste vervolggesprek vindt plaats op 28 juni in de pastorie van Overloon.
In een tweede telefoongesprek met Mgr. de Korte is de definitieve samenstelling van de deelnemers vastgesteld: Bisschop Mgr. De Korte, Rens Hendriks en Rutger Jans vanuit het bestuur van parochie Maria Moeder van de Kerk e n Antoon Broekman, Bert Bardoel en Martien Hendriks uit Overloon. Het gesprek zal geleid worden door Erik Verhoeven uit Overloon.
Mgr. De Korte ziet een snelle herstart van de diensten in de kerk van Overloon als eerste prioriteit.bron: www.omstreeks.nu/parochie/overloon-dinsdag-in-gesprek-met-bisschop

lees meer over de kerk in Overloon op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2016/grote-opkomst-informatieavond-toekomst-kerk-in-overloon-01-06-2016

fotoalberthendriks22.jpg