Verdien als vereniging 1000 euro met de actie Wecycle

Gepubliceerd op 27 juli 2016 om 21:00

Wethouder overhandigt cheque aan Scouting Overloon

Jaarlijks organiseert Wecycle in samenwerking met gemeenten een grootschalige inlevercampagne voor afgedankte kleine elektrische apparaten en spaarlampen, deze kunnen namelijk prima gerecycled worden. Een gemeente kan dan punten verdienen waarmee een lokale vereniging kans maakt op een sponsorcheque t.w.v. € 1.000,-.

Wilt u als vereniging kans maken op zo’n sponsorcheck, meldt u dan aan bij de gemeente.

Dit najaar (van 1 oktober tot 1 januari) kan iedereen die op de milieustraat elektrische apparaten en spaarlampen inlevert op zijn of haar smartphone inchecken op de Wecycle-actiesite en zo voor de gemeente punten scoren. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque van €1.000,-.

Bent u een vereniging in de gemeente Boxmeer die zich aantoonbaar inzet voor het milieu en wilt u in aanmerking komen voor de sponsorcheque van € 1000,-, meldt u dan vóór 13 september aan via gemeente@boxmeer.nl , t.a.v. Miriam Elbers.

Uit alle aanmeldingen wordt een vereniging uitgeloot, die in aanmerking kan komen.

Voor meer informatie

Kijk op de AfvalApp
Surf naar www.afvalaanbieden.nl
Mail naar info@afvalaanbieden.nl
Bel naar Afvalinfolijn (0485) 338 352

bron: www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten

 

zie ook Wethouder overhandigt cheque aan Scouting Overloon op www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws-uit-overloon/175478_wethouder-overhandigt-cheque-aan-scouting-overloon