Loën wet 't

Gepubliceerd op 4 september 2016 om 13:45

kijk de foto's van de zeer geslaagde dorpsspel in Overloon van de 1e editie Loën wet't op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2016/1e-editie-loeen-wet-t

Overloon een spel waarbij teams op vrijdagavond 7 oktober 2016 in een race tegen de klok vragen uit de opdrachtenbijbel moeten beantwoorden.Alle hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden.De teamcaptain wordt op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur bij Partycentrum Bos verwacht voor een korte uitleg en het overhandigen van bijbel.Vervolgens vertrekt het team naar een zelfgekozen locatie in Overloon.Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café of bij een vereniging. De opdrachtenbijbel dient dezelfde avond om 23.30 uur weer bij Partycentrum Bos te worden ingeleverd.Alle vragen, opdrachten en instructies zijn in de bijbel opgenomen.Algemene en Lónse vragen uit verschillende categorieën passeren de revue.De kans bestaat ook dat de jas aan moet om bepaalde vragen te kunnen beantwoorden.Daarnaast worden de teams verrast met een geheime opdracht. Hoe laat, waar en waarover dat gaat blijft nog geheim.Op zaterdagavond 8 oktober zal de feestelijke prijsuitreiking bij Partycentrum Bos plaatsvinden. De strijd draait in dit spel om de spaarpot. De winnende teams (1, 2, 3) ontvangen elk een percentage uit deze spaarpot.Dit bedrag verdelen de drie teams vervolgens over 3 stichtingen en/of verenigingen uit Overloon.Deze keuze kunnen de teams in de opdrachtenbijbel maken.De eerste plek ontvangt daarnaast een cadeaupakket en de titel Loën wet ‘t kampioen van 2016.Inschrijven voor Loën wet 't doe je als team samen met vrienden, familie, leden van sport- of buurtverenigingen.Het team mag je geheel zelf samenstellen. De inschrijfperiode loopt vanaf donderdag 28 juli tot en met donderdag 29 september 2016.Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 per team. Dit bedrag wordt in contant geld door de teamcaptain voldaan bij het afhalen van de opdrachtenbijbel, namelijk op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur bij Partycentrum Bos.Ben jij een uitblinker op culinair of muzikaal gebied, of is vooral de lônse kennis één van jouw specialiteiten? Schrijf je dan nu in voor Loën wet 't 2016.

Et voilà! Na een korte zomerstop is er weer een nieuwe vraag om te oefenen, ditmaal uit de categorie 'Rooie oortjes'. Weet jij het antwoord?!

Inschrijven voor Loën wet 't > http://bit.ly/2a1sqr6

Maak kennis met Loën wet 't in beeld en geluid. Met trots presenteren wij de officiële promo-video! Credits to EyeMovement Media Producties.

Veel plezier met de voorbereidingen!

Vriendelijke groet,

Team Loën wet 't. bron www.facebook.com/loenwetut