Schaesberg terechte winnaar na het duel tegen SSS'18

Gepubliceerd op 12 september 2016 om 19:56

archief foto SSS'18/volharding

Na het gelijke spel tegen Volharding toog de SSS’18 Heren 1 formatie vol goede moed naar Landgraaf om daar tegen de plaatselijke voetbalclub v.v. Schaesberg aan te treden. Het was SSS’18 dat voor de eerste gevaarlijke momenten zorgde in het doelgebied van de thuis spelende club. Uit deze scrimmage wisten de SSS’18 voorwaartse niet te scoren.Beide ploegen lieten het publiek genieten van hun mooie aanvalsspel. In de 10e minuut werd de SSS’18 verdediging verrast en Kevin van den Berg voorkwam vooralsnog dat Schaesberg de stand op 1 – 0 bracht.Dit had voor de SSS’18 verdediging al een waarschuwing geweest moeten zijn. In de 13e minuut was het raak. Martijn Sangen werd niet accuraat genoeg verdedigd en schoot zelf de bal snoeihard en onhoudbaar binnen. Even later zette Schaesberg een aanval op over rechts, de bal kwam laag voor en Tim Maassen was er als de kippen bij en tekende de 2 – 0 aan.Even later kon de Overloon aanhang toch juichen. Bas Joosten werd op maat in de diepte aangespeeld en ook Bas bedacht zich geen moment en benutte deze kans om de achterstand te verkleinen naar 2 – 1. Door het niet accuraat genoeg verdedigen kon Danny Latten de stand op 3 – 1 brengen. Juist voor het einde van de 1e helft begon SSS’18 beter te combineren en dat resulteerde in meer aanvalsspel. Koen Verlinden was degene die via een prachtig afstandsschot de achterstand weer verkleinde naar 3 – 2.Ondanks deze sterkere periode moest SSS’18 met een achterstand gaan rusten.lees meer op bron:www.sss18.nl