De Lónse Kermis 2024: een traditie die generaties verbindt

Gepubliceerd op 29 juni 2024 om 10:37

Van vrijdag 16 tot en met woensdag 21 augustus wordt in Loën de jaarlijkse kermis gevierd, een evenement dat diep geworteld is in onze gemeenschap. Dit feest, dat al generaties lang standhoudt, is een bron van verbinding en gezelligheid voor ons dorp en ver daarbuiten.

De Lónse Kermis bestaat uit drie belangrijke elementen: de aantrekkelijke attracties, geregeld door de gemeente, het culinaire aanbod van de plaatselijke horeca, en de talrijke vrijwilligers die zorgen voor een levendige sfeer en extra activiteiten. Door deze samenwerking blijft de kermis interessant voor de exploitanten en wordt deze waardevolle traditie in ere gehouden.

In 2023 heeft de gemeente Land van Cuijk een nieuw kermisbeleid vastgesteld, waar we nauw bij betrokken zijn geweest. We zijn dan ook verheugd dat we ook dit jaar weer de familie Van der Salm mogen verwelkomen, voor alweer de 46e keer! Samen kijken we uit naar een spetterende editie.

Mocht u nog spulletjes over hebben van de Koningsdag vrijmarkt, bewaar ze dan tot zaterdag 17 augustus om een kleedje neer te leggen op onze Kinderkleedjesmarkt. Zo kunnen we er met zijn allen een gezellige dag van maken.

delonsekinderkleedjesmarkt20-08-2022-17-2-1-standard.webp

Ook zijn ze gestart met het benaderen van sponsors. Met hun steun kunnen we weer een kei gezellige editie van onze dorpskermis neerzetten. Een bijdrage wordt geïnvesteerd in de aankleding, in extra activiteiten en attracties.wil je ook graag ondersteunen? Mail dan naar info@delonsekermis.nl.

We hopen u allen te mogen verwelkomen op onze Lónse Kermis 2024 en zien uit naar een heerlijk feest vol verbinding, plezier en nostalgische momenten.

 

Het volledige programma bekijk je op de website van De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op Facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op Instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

Alle Foto’s van de Kermis klik hier

Kleurwedstrijd 2024
Lekker kleuren en leuke prijzen winnen!

Alle kinderen van kindcentrum ’t Loont krijgen de kleurplaat mee naar huis. Niet ontvangen of kwijt? Download ‘m hier en ga aan de slag. Inleveren kan tot en met zondag 11 augustus in de brievenbus van de PIT! Op zaterdag 17 augustus worden de winnaars bekend gemaakt, want uiteraard zijn er ook leuke prijzen te winnen voor alle kunstenaars

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLAAT

Kleurplaat Kermis 2024 Pdf
PDF – 757,7 KB 0 downloads

𝐊𝐞𝐫𝐦𝐢𝐬𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐫𝐢𝐧𝐤 𝟏𝟒!

Klaar voor 6 dagen vol feest, muziek en gezelligheid? Kom naar ons gezellige borrelplein bij Brink 14 in Overloon van 16 tot en met 21 augustus! Het belooft een waar festijn te worden met een heerlijk gratis toegang. Het enige wat je hoeft te doen is deze data in je agenda zetten en jezelf naar Brink 14 in Overloon verplaatsen. Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen! Zes dagen lang feest, muziek en gezelligheid, gratis toegang. Schrijf het alvast op en gun jezelf een onvergetelijke kermisperiode.

 

Meer informatie vindt u op https://www.brink14.nl/  Facebook https://www.facebook.com/people/Eet-Borrelcaf