SSS'18 pakt de eerste overwinning van dit seizoen!

Gepubliceerd op 7 november 2016 om 15:45

In een aantrekkelijke wedstrijd heeft SSS’18 eindelijk de eerste overwinning binnen gehaald! Het elftal was op een plaats gewijzigd. Bas Joosten was in de wedstrijd tegen Venray geblesseerd geraakt en nog niet zover hersteld dat hij een hele wedstrijd zou kunnen spelen. Slobodan Pupovac was zijn vervanger.Al in de 1e minuut van de wedstrijd moest Thomas Massop handelend optreden om een snelle achterstand te voorkomen. In een reflex wist hij de bal uit zijn doel te ranselen. Maar SSS’18 liet zich niet onbetuigd en in de 15e minuut was het raak.Pupovac kreeg een vrije trap mee. Jesse Rommen plaatste de vrije trap op het hoofd van Stan Venhuizen en die kopte schitterend raak: 0-1. SSS’18 stond voor en hoefde eindelijk niet achter de feiten aan te hollen. Het was Wittenhorst dat nu het spel moest bepalen om de achterstand weg te werken. Dat betekende dat SSS’18 meer vrijheid genoot en in de 21e minuut was het weer raak. Jesse Rommen speelde zich schitterend vrij op rechts en hij schoot de bal laag op doel. De keeper en een verdediger communiceerden niet en via het been van een van beiden verdween de bal in het doel: 0-2. Het spel golfde op en neer en er werd in een hoog tempo gespeeld. Er ontstonden over en weer enkele kansen, maar in de eerste helft werd niet meer gescoord.lees meer op bron: www.sss18.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2160:sss-18-pakt-de-eerste-overwinning-van-dit-seizoen&catid=15&Itemid=367