De politie is op zoek naar de 40-jarige Saskia van Dijk uit Venray

Gepubliceerd op 4 december 2016 om 17:11

Lichaam vermiste Venrayse aangetroffen

Boxmeer - Op zondag 4 december 2016 werd om 14.55 uur een Burgernet-actie opgestart na de vermissing van een 41-jarige vrouw. Zij was enige tijd hiervoor in haar auto van huis weggegaan. Omdat haar directe omgeving zich zorgen maakte over haar gemoedstoestand en men later haar auto onbeheerd in de omgeving van het station in Boxmeer had aangetroffen werd door de politie een grote zoekactie naar de vrouw opgestart. Tijdens de Burgernet-actie werd de vrouw niet aangetroffen. Op maandag 5 december werd de vrouw levenloos aangetroffen.Het bleek hier te gaan om een zelfdoding.

Burgernet is een telefonisch netwerk.Via dit netwerk krijgen bewoners en werknemers van bedrijven, die zich hebben aangemeld, een oproep als de politie een zoekactie begint. De politie zet Burgernet in bij urgente zaken waarbij de politie een duidelijk signalement heeft. Meld u aan via www.burgernet.nl/aanmelden.

Politie bedankt alle deelnemers die hebben uitgekeken naar de vermiste vrouw.

bron: facebook.com/politieboxmeer

Vermist sinds 04-12-2016 in Venray:
Saskia van Dijk
40 jaar
Laatst gezien in:
Venray
sinds zaterdagnacht vermist 4 december 2016 Nadat Saskia in de nacht van huis is vertrokken met haar personenauto die is aangetroffen in Boxmeer, is niets meer van haar vernomen. Zij is gekleed in een blauwe spijkerbroek, witte gympen, en mogelijk een dunne roze zomerjas.Mensen die meer weten over de vermissing kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070.bron facebook.com/PolitieVenrayGennep