SSS'18 speelt verdiend gelijk tegen Geldrop

Gepubliceerd op 12 december 2016 om 20:06

Het publiek wist niet wat haar overkwam. Een zeer fris, actief SSS’18 begon aan de wedstrijd en dat waren ze niet gewend! En in de 4e minuut was het al raak. Een echt schitterende counter werd volgens het boekje uitgevoerd en menige eredivisievereniging zou daar jaloers op zijn! Het begon bij Ken Wijenberg, die de bal snel naar Paul Janssen speelde. Die tikte de bal snel naar links naar Bas Joosten, die de bal snel voorbracht. Koen Verlinden kreeg de bal en speelde hem snel voor, waar Paul Janssen de bal in het doel kon werken: 1-0. En dat gebeurde allemaal in 10 seconden! En in de 16e minuut had de 2-0 op het scoringsbord moeten staan. Weer zo’n snelle counter kwam bij Jesse Rommen terecht, maar hij kreeg een kans die niet te missen was, maar hij faalde toch! Vanaf dat moment kreeg Geldrop wat meer vat op het spel en ging wat meer overheersen. SSS’18 kreeg de handen er vol aan, maar de ruststand bleef 1-0.De 2e helft was amper 4 minuten oud of Sidney Gakpo, voorheen goaltjesdief bij het Eindhovense RPC, wist het doel te treffen: 1-1. SSS’18 probeerde zich te herstellen en enkele minuten later werd de bal door Bas Joosten net naast de verkeerde kant van de paal geschoten.lees meer op bron:http:www.sss18.nl

kijk de foto's van voetbalwedstrijd van SSS'18 speelt verdiend gelijk tegen Geldrop op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2016/sss-18-speelt-gelijk-tegen-geldrop