Grenscafe 18 januari Hoeve De Knol in Holthees

Gepubliceerd op 7 januari 2017 om 11:44

Grenscafe Schijt aan de Grens 18 januari 2017

Woensdag 18 januari vanaf 19.30 uur is er weer een grenscafé, de bijeenkomst voor het grensoverschrijdende culturele evenement Schijt aan de Grens. Deze keer in Hoeve de Knol, Koudenhoek 1 in Holthees.

De "grens" kan worden opgezocht in het kader van beeldende kunst, podiumkunst, muziek en culinair en natuurlijk verweven met elkaar. 

Grenscafe18januariHoeveDeKnolinHolthees-2.jpg

Op deze avond hebben we een gastoptreden van Wim Kunen, welke ook het lijflied van Schijt aan de Grens heeft geschreven zie http://www.schijtaandegrens.nl/schijt-aan-de-grens-lijflied/.
Wim is kartrekker van Geysteren, is veel met muziek bezig en treedt op als zanger Geutefiks. Voor Schijt aan de Grens 2017 wil hij aan de slag met foekepotten, zoals te zien op bovenstaande foto. Hij is nog op zoek naar enkele mensen uit Venray en/of Overloon die het leuk vinden om met hem mee te spelen. 
Quote van Wim: 2017 wordt voor mij het jaar van de foekepot!

 

Heb je leuke ideeën of ben je gewoon nieuwsgierig naar Schijt aan de Grens? Weet je nog niet precies wat Schijt aan de Grens inhoudt of wil je graag in contact komen met andere grensverleggers?
Ben je muzikaal en lijkt het je leuk om met een foekepot te spelen?
Zorg dan dat je er bij bent! Iedereen is van harte welkom!

 

 www.schijtaandegrens.nl

kijk de foto's van schijtaandegrens.nl in overloon op www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2015/schijt-aan-de-grens-in-overloon