Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2017

Gepubliceerd op 19 februari 2017 om 19:51

De inschrijving is geopend tot 1 april 2017

In het werkgebied van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de stemperiode dit jaar in het voorjaar plaats.

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging en/of stichting ontvangt.

Schrijf jouw vereniging/stichting nu in!
Het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van (sport- of muziek)materialen of nieuw tenues of het opknappen van kantine of repetitieruimte.

De stemperiode loopt van dinsdag 2 t/m maandag 22 mei 2017. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Het is dus belangrijk zo veel mogelijk stemmen te verwerven. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Vragen?
De inschrijving is geopend tot 1 april 2017

Schrijf jouw vereniging of stichting nu in via de onderstaande link.

www.mijnbankenik.nl/lvcm/inschrijven

meer informatie vind je op bron www.mijnbankenik.nl/lvcm/inschrijven