Lezing De Alleengeboren Tweelinghelft

Gepubliceerd op 1 maart 2017 om 19:42

“Ik weet sinds begin 2015 dat ik een tweeling ben.

 

Een bijzondere lezing door Mariet Verheijen in ’t Helder in Overloon.

Op dinsdag 21 maart zal Mariet Verheijen uit Overloon een lezing geven met als thema: De Alleengeboren Tweelinghelft.

Mariet vertelt: “Zelf had ik nog nooit gehoord van een Alleengeboren Tweeling, totdat ik in begin 2015 vernam dat ik van een tweeling ben in de baarmoeder. Het heeft veel teweeg gebracht in mijn leven.

“Wist jij dat 10% van de mensen een tweeling is en dat 90% daarvan zijn tweelingbroertje of zusje verliest voor de geboorte. Dat houdt in dat 90% van de mensen een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt voor dat hij geboren wordt. Veel alleengeboren tweelingen hebben te maken met  eenzaamheid, verdriet en schuldgevoel.

Kinderen die niet blij en vrolijk kunnen zijn, het liefste alleen zijn, niet graag met anderen spelen en ontroostbaar zijn als ze verdrietig zijn. Mensen die zich vastklampen aan situaties en ver over hun eigen grenzen gaan om maar niet alleen gelaten te worden. Bang zijn om gezien te worden, er toch bij willen horen. Zich schuldig voelen en denken dat ze het nooit goed kunnen doen voor iemand anders.

Tijdens de lezing geef ik meer voorbeelden waar jij jezelf  of je kind in kunt herkennen en wat je kunt doen om de problemen waar je mee worstelt op te lossen. En met vertrouwen en rust in jezelf, kunt gaan leven.”

Kijkt u ook eens op de website van Mariet: www.marietverheijen.nl.

Datum: Dinsdag 21 maart, aanvang 20.00 uur;  toegang € 15,00 incl. koffie/thee.

Plaats: Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. U kunt zich hier aanmelden voor de lezing via email t-helder@ziggo.nl of telefonisch via tel.nr. 0478-641404 / 06-27007511

 

DeAlleengeborenTweelinghelftdoorMarietVerheijen21maarttHelderOverloon.jpg