Grenscafe in De Stad, Venray

Gepubliceerd op 4 maart 2017 om 16:09

Het eerstvolgende grenscafé vindt plaats op dinsdag 14 maart in ‘De Stad’, Grotestraat 107, Venray. Aanvang 19.30 uur. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

Grenscafe 14 maart in De Stad, Venray

De Carnaval is voorbij. De neuzen kunnen nu gericht worden op Schijt aan de Grens 2017. In de voorbereiding naar dit culturele festival op de grens van Brabant en Limburg dat plaatsvindt in het weekend van 26 en 27 augustus, organiseert het bestuur van Schijt aan de Grens een serie grenscafés.
 
Tijdens deze grenscafés kunnen de deelnemers van ‘Schijt aan de Grens’ inspiratie opdoen bij de andere deelnemers, netwerken en ideeën uitwisselen.
Ben je geen deelnemer of vrijwilliger maar wel hartstikke nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!
 
Het eerstvolgende grenscafé vindt plaats op dinsdag 14 maart in ‘De Stad’, Grotestraat 107, Venray. Aanvang 19.30 uur.  Toegang is gratis en iedereen is welkom.
 
Uiteraard geeft het bestuur en de kartrekkers van de dorpen Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees op deze avond een update over het programma in wording. Op dit moment zijn er meer dan 80 programma-ideeën in ontwikkeling. Sommige ideeën zijn nog pril en nog niet zeker maar andere ideeën zijn al ver uitgewerkt.

Op 14 maart vertellen we je meer over het programma in ontwikkeling!
 
De avond wordt muzikaal ondersteund door een optreden van Jos Kuijpers alias ‘Joswa’. Joswa is een allround gitarist en liedjesschrijver uit Oeffelt die zingt in het Brabants dilalect. Zijn dialiect ‘schuurt’ tegen het Limburgse dialect aan. Joswa is bekend geworden met de CD ‘Prat op plat”. Een van zijn liedjes ‘De Zommer’ heeft in de L1mbo top 10 jaarlijst gestaan kijk maar eens op  http://www.joswa.nl/videoclip-zommer/

grens-3-1.jpggrens2.jpg

 

Nieuwsgierig? Wil je meer weten over Schijt aan de Grens en overweeg je mee te doen? Heb je wel een idee maar weet je niet goed hoe je het aan moet gaan pakken? Zoek je nog mensen die met je meedoen of meedenken? Of ben je gewoon benieuwd hoe we invulling gaan geven aan Schijt aan de Grens?
Kom naar het grenscafé of kijk op onze vernieuwde website: www.schijtaandegrens.nl

Op onze website staan ook veel voorbeelden van grensverleggend denken en voorbeelden van kruisbestuiving. Dus laat je inspireren!

Tot dinsdag 14 maart in De Stad!