SSS'18 voor rust overlopen door Venray

Gepubliceerd op 1 april 2017 om 22:13

SSS’18-trainer Ales Jurcik archiefbeeld

VENRAY - Een dramatische eerste helft heeft SSS'18 zaterdagavond de das om gedaan in Venray. De Overloonse formatie keek in de rust tegen een 4-0 achterstand aan. Na de pauze revancheerde de ploeg van trainer Ales Jurcik zich enigszins: 4-2.

SSS blijft door de zevende (!) nederlaag op rij de hekkensluiter van de eerste klasse D. Met nog vijf duels te gaan is het gat met de nacompetitieplek van Volharding zeven punten. De Vierlingsbeekse buurman speelt zondag nog tegen concurrent ZSV.

Danny Pelzer opende al in de negende minuut de score voor de thuisploeg. De middenvelder slalomde door de Overloonse defensie en schoof de bal voorbij doelman Kevin van den Berg, die de geblesseerde Thomas Massop verving. Hoewel SSS aardig veldspel liet zien, verdubbelde Venray de voorsprong. Spits Jordi Janssen haalde na 28 minuten fantastisch uit, een streep in de kruising: 2-0.lees meer op bron:www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/sss-18-voor-rust-overlopen-door-venray