Wout en Wout overhandigen cheque aan Maasziekenhuis voor CliniClowns

Gepubliceerd op 4 april 2017 om 16:40

Vanmorgen werd de cheque in het Maasziekenhuis in ontvangst genomen

Wout en Wout zitten in groep 8 van de Josefschool in Overloon.de Carnaval wordt dit jaar in Circusthema gevierd,voor CliniClowns Nederland door popcorn te verkopen.Hiermee hebben zij een heel mooi bedrag van €1465,20 opgehaald.Vanmorgen werd de cheque in het Maasziekenhuis in ontvangst genomen door de CliniClowns Jip en Fief.Zij zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag voor hun stichting.Hiermee kunnen zij met hun collega CliniClowns weer veel kinderen blij maken met een bezoek in het ziekenhuis.Wout en Wout willen graag iedereen bedanken voor alle donaties en het kopen van popcorn. bron:facebook.com/panteinzorggroep

bron:foto facebook.com/panteinzorggroep

bronfacebookcompanteinzorggroep.jpg

Ieder jaar verzorgt groep 8 het jeugdcarnaval in Overloon.Het thema dat zij dit jaar hebben gekozen is circus. Tijdens carnaval zijn Wout en Wout popcornverkopers.De opbrengst van de verkoop doneren zij aan CliniClowns.

"Wij vinden dit goede doel mooi aansluiten bij het thema", aldus Wout en Wout. Ze gaan super erg hun best doen en hopen een mooi bedrag op te halen voor CliniClowns. Zodat ze zieke en gehandicapte kinderen een warm hart kunnen toedragen.

 meer info op bron:www.cliniclowns.nl/blog/acties/popcorn-verkoop-voor-cliniclowns

Doneer aan CliniClowns doneer

fotonr42-63-1.jpg

fotonr43-61-1.jpg