Grenscafe 18 april in De Stad, Venray

Gepubliceerd op 12 april 2017 om 16:06

Op deze avond geven de kartrekkers van de dorpen Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees een update over het programma

 

Het eerstvolgende grenscafe als voorbereiding op ons cultureel evenement Schijt aan de Grens vindt plaats op dinsdag 18 april in De Stad in Venray. Tijdens dit grenscafés kunnen de deelnemers van ‘Schijt aan de Grens’ inspiratie opdoen bij de andere deelnemers, netwerken en ideeën uitwisselen.Ben je geen deelnemer of vrijwilliger maar wel hartstikke nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Op deze avond geven de kartrekkers van de dorpen Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees een update over het programma in wording. Op dit moment zijn er meer dan 80 programma-ideeën in ontwikkeling. Sommige ideeën zijn nog pril en nog niet zeker maar andere ideeën zijn al ver uitgewerkt. Er worden voorbeelden gegeven en een aantal concepten worden gepresenteerd. Ook kun je tijdens deze avond bij ons terecht met vragen en ideeën waar je hulp of ondersteuning bij nodig hebt.

We hebben al hele leuke, creatieve, originele en muzikale aanmeldingen binnen!
Een paar voorbeelden op culinair, beeldend, muzikaal, theater en literair gebied: een literair podium, beeldende kunst met een ijzertovenaar, Clownsgroep Nijmegen, New Bliss: een jong talentvol trio (broers en zus) met eigen werk, Musicall4all en een pizzabakker!
 
De avond wordt muzikaal ondersteund door een optreden van Etan Huijs, https://etanhuijs.bandcamp.com/, singer-songwriter uit Venray. Een muzikant die zijn hart inzet om muziek te maken én te spelen. Zijn genre bevindt zich op het kruispunt waar melancholische folk en melodieuze pop elkaar ontmoeten.

Dus laat je verrassen op 18 april en maak er samen met ons een inspirerende avond van!

 

Rat-look auto's gezocht!

We zijn op zoek naar mensen met rat-look auto's die mee willen doen tijdens Schijt aan de Grens op 26 en 27 augustus! Interesse of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht: secretariaat@schijtaandegrens.nl en we nemen contact met je op!!l

fotoschtaandegrens-1.jpg

 

Wanted: Grenspaalzitters!

Welke Brabander of Limburger durft deze uitdaging aan?
Paalzitten tijdens het festival Schijt aan de grens 2017. 
Wint Brabant of wint Limburg? 
Mooie uitdaging voor een vriendengroep of vereniging maar ook individueel ben je welkom!

Data: 26 en 27 augustus.
Locaties: o.a. Venray - St. Annaterrein, Holthees - Hoeve De Knol.

Interesse of wil je meer informatie? Stuur ons een bericht: secretariaat@schijtaandegrens.nl en we nemen contact met je op!!l

fotoschtaandegrens-2.jpg