Workshop familie en systeemopstelling in Overloon

Gepubliceerd op 24 april 2017 om 19:24

Deze workshop zal worden gegeven door Karin Derks, intuïtief coach en systeemopsteller

Op zaterdag 13 mei 2017 zal in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon een workshop familie- en systeemopstelling plaatsvinden. Deze workshop zal worden gegeven door Karin Derks, intuïtief coach en systeemopsteller.

Wat is systeemopstelling?

Ervaar jij problemen of klachten in je werk, gezin of relatie?  Klachten die zich steeds herhalen? Kamp je met onverklaarbare verlangens, leegte of gemis, angsten of onzekerheden? Een (familie- en ) systeemopstelling kan dan uitkomst brengen.

De aspecten of mensen die met je vraag te maken hebben worden opgesteld in de ruimte. De mensen in de opstelling voelen als vanzelf welk aspect van de vraag zij vertegenwoordigen en eventueel wat er nodig is om het systeem (waartoe jij behoort) te helen. De begeleider is ervoor verantwoordelijk dit proces goed te volgen en te begeleiden.

Meestal werkt een opstelling nog een tijd na. De veranderingen die in gang gezet worden, moeten nog een plek krijgen in het systeem en in jou als vraagsteller. Dat kan nog weken, soms maanden tijd vragen, maar je hoeft er niets voor te doen. Dat gaat vanzelf!

Meer weten? Kijk op www.mcs-intouch.nl/mcs/systeemopstelling.html.

De workshop wordt gehouden op zaterdag 13 mei in Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon en duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.helder-overloon.com.

De kosten voor een vraag bedragen € 125,- inclusief een coachingsgesprek vooraf, € 50,00 zonder voorafgaand gesprek en € 25,00 voor representanten.

Aanmelden graag tijdig bij  Karin Derks, tel. 06-21961854 of per email karin@mcs-intouch.nl.

easter-island-839892_19201-1.jpg