Grenscafe in ’t Helder Overloon

Gepubliceerd op 24 mei 2017 om 21:15

Op deze avond geven de kartrekkers van de dorpen Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees een update over het programma

op 15 juni Wij nodigen jullie uit voor het eerstvolgende grenscafe als voorbereiding op ons cultureel evenement Schijt aan de Grens. Dit vindt plaats op donderdag 15 juni in ’t Helder, Helderseweg 31 in Overloon.

Tijdens dit grenscafés kunnen de deelnemers van ‘Schijt aan de Grens’ inspiratie opdoen bij de andere deelnemers, netwerken en ideeën uitwisselen. Je kunt ook onze sfeervolle locatie beter bekijken en dat inspireert mogelijk ook nog.

Op deze avond geven de kartrekkers van de dorpen Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees een update over het programma in wording.Op dit moment is er al een redelijk goed overzicht over hoe ons evenement zal worden ingevuld! Ook is duidelijk waar we nog naar op zoek zijn en hoe we elkaar kunnen versterken.

Op 15 juni vertellen we je meer over het programma! Er worden voorbeelden gegeven en een aantal concepten worden gepresenteerd. Ook kun je tijdens deze avond bij ons terecht met vragen en ideeën waar je hulp of ondersteuning bij nodig hebt.

Dus laat je verrassen op 15 juni en maak er samen met ons een inspirerende avond van! We beginnen om 20.00 uur maar de koffie is bruin vanaf 19.30 uur.

Graag tot dan, we hopen jullie allemaal te zien.

Werkgroep Schijt aan de Grens, Overloon