Rene van der Vleuten van Globemilk genomineerd voor ondernemersprijs

Gepubliceerd op 19 juli 2017 om 20:02

Schadenet Van Eeden, AVG en Globemilk gaan voor de ondernemersprijs

REGIO | De genomineerden van dit jaar voor de 22ste Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg zijn AVG uit Heijen, Globemilk uit Boxmeer en Schadenet Van Eeden uit Cuijk.

Ook dit keer staan drie totaal verschillende ondernemers in de schijnwerpers, waarbij volgens de organisatie van de bedrijvenprijs, diversiteit, doorzettingsvermogen, zelfreflectie en passie met hoofdletters worden geschreven. Hieronder de genomineerden met in cursief de beweegredenen van de jury.
 
Globemilk
De derde genomineerde is Rene van der Vleuten van Globemilk. Globemilk levert met haar kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. De kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit dragen bij om de missie te verwezenlijken. René van der Vleuten is met een kleine boerderij begonnen en heeft dit bedrijf steeds verder uitgebouwd, waarna in 2007 Globemilk is opgericht.
In 1996 is de ondernemersprijs in het leven geroepen. Bedrijfsleven, gemeenten, arbeidsvoorziening en onderwijsinstellingen wilden daarmee de regionale economie nieuwe impulsen geven. Goed ondernemerschap is een voorbeeld voor anderen en dat mag best eens in de schijnwerpers gezet worden, was het idee erachter. Een breed scala aan bijzondere bedrijven passeerde afgelopen jaren de revue. Wie genomineerd wordt, kan niet anders dan een goede ondernemer zijn, aldus de jury.
De prijsuitreiking is vrijdagavond 3 november in de Schouwburg Cuijk. website van Globemilk  www.globemilk.com/nl/home  
op de foto Rene van der Vleuten bij Biljartkampioenschap Finale Bos & Berg overloon 2012
BiljartkampioenschapFinaleBosBergoverloon30-04-201263-1.jpg