Gezellige drukte op Brabantse Braderie jaarmarkt in Overloon

Gepubliceerd op 28 juli 2017 om 10:20

Brabantse met gezelligheid en Bourgondisch genieten .deze Braderie in het Centrum van Overloon

Jaarmarkt Bourgondische Brabantse Braderie vond voor de 2e keer plaats in het centrum van Overloon een mooie en gezellige dag met ongeveer een honderdtal kramen zijn geweest, met attracties, muziek en oude ambachten,enz.wisten het de talrijke bezoekers naar de zin te maken; voor elk wat wils!
Op Donderdag 27 juli 2017 van 14:00 t/m 21:00 uur stond Overloon weer in het teken van de jaarlijkse Bourgondische Brabantse Braderie op de grens van Limburg en Noord-Brabant De Brabantse met gezelligheid en Bourgondisch genieten .deze Braderie in het Centrum van Overloon. Een markt die bestaat uit lokale en regionale en veelal ambachtelijke ondernemers die hun streekproducten aanbieden Ook verenigingen waren volop aanwezig.Dit dorpje staat weer bol van de activiteiten. De typische sfeer van Overloon, waar het Bourgondische de boventoon voert, zorgt ervoor dat ze bescheiden van karakter zijn, maar goed zijn in het organiseren van een feestje.Zo ook met de braderie.Gewoon ervoor zorgen dat er een goede braderie staat, met veel kramen en deelnemers.Dit in samenwerking met de verenigingen en de horeca.en andere organisaties zijn vanuit Overloon goed vertegenwoordigd. Elk jaar doen er steeds meer mee, en ook het aantal deelnemers van buiten Overloon De samenwerking tussen verenigingen en de horeca.en andere organisaties en dat zie je terug in de kwaliteit van de braderie.Er was van alles te doen tijdens de braderie, tezamen met muziek, terrassen “Rondje van Loën” diverse hapjes en Voor de kinderen waren er diverse attracties en een loterij met schitterende prijzen.en nog veel meer,Velen hebben deze leuke braderie de afgelopen jaar al ontdekt, maar velen ook niet. Kortom een dagje jaarmarkt tot een heerlijk vakantie-uitje voor het hele gezin.

Leuk als je even het gastenboek tekent

kijk voor meer sfeerimpressie van Brabantse Braderie op https://www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2017/bourgondische-brabantse-braderie

BourgondischeBrabantseBraderie4-1.jpg

BourgondischeBrabantseBraderie18-1.jpg

BourgondischeBrabantseBraderie21-1.jpg

BourgondischeBrabantseBraderie23-1.jpg

BourgondischeBrabantseBraderie29-1.jpg

BourgondischeBrabantseBraderie34-1.jpg