Lezing: reizen en werken in Nepal

Gepubliceerd op 31 augustus 2017 om 20:02

Tijdens haar vele reizen maakte zij aantekeningen en schreef zij korte verhalen die zij heeft samengebundeld tot een boek.

Op dinsdag 19 september zal Angelique van Hoof (Stichting project Nepal) een lezing geven over reizen en werken in Nepal. De lezing vindt plaats in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.

achterflap.jpg

op de foto Angelique van Hoof 

Wat ooit begon met reizen naar Nepal in 2000 en 2001 en vier maanden vrijwilligerswerk in 2002, mondde uit in  een grote stichting die zich al 15 jaar inzet voor de allerarmsten.

Angelique krijgt te maken met de gevolgen van de burgeroorlog, corruptie, afpersing en de zin en onzin van ontwikkelingswerk. Naast haar werk als hulpverleenster werkt zij als reisleidster in India, Nepal en Tibet voor FOX verre reizen van ANWB.

De grootste drijfveer om steeds weer terug te keren naar Nepal zijn zes weeskinderen die haar in 2002 bombarderen tot hun pleegmoeder nadat hun beide ouders verongelukken. Intussen is zij verweven met hun land, hun kleurrijke ceremonies en hun cultuur.

Tijdens haar vele reizen maakte zij aantekeningen en schreef zij korte verhalen die zij heeft samengebundeld tot een boek.

De lezing zal worden gehouden van 20.00 – 22.00 uur. Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404. De toegang is gratis.

Kijkt u ook eens op de website: www.angelnepal.nl en op de facebookpagina All Angels Nepal.

Mama, I am alive   !  Door Angelique van Hoof                                                                  Pleegmoeder, reisleidster en hulpverleenster in Nepal

Het boek is voor € 19,95 te koop op de avond van de lezing evenals souvenirs uit Nepal, India en Tibet.

 BoekIamalive-1.jpg