Brabant Water gaat hoofdwaterleiding vernieuwen

Gepubliceerd op 25 september 2017 om 19:07

Brabant Water zorgt ervoor dat u zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden.Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk.Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water.U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje.In sommige gevallen moeten wij ook bij u in uw voortuin en/of huis aan de leiding werken.Ook dan maken wij op tijd een afspraak.

Brabant Water gaat tussen 22 september en 15 december een gedeelte van de hoofdwaterleiding vernieuwen. Het verkeer kan hier enige hinder van ondervinden van bovenvermelde werkzaamheden en andere (kleine) reparaties. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 Alle grote bouw- en onderhoudsprojecten behalve regulier onderhoud vindt u op www.boxmeer.nl/wiu

Het waterleidingnet in Noord-Brabant is grotendeels in de jaren vijftig aangelegd. Om een goede drinkwaterlevering voor nu en in de toekomst zeker te stellen, vernieuwen wij de komende jaren wijk voor wijk de waterleidingen in de diverse Brabantse gemeenten. Gaan we bij u in de buurt aan de slag? Dan informeren wij u hierover altijd vooraf per brief.

 

​Wat merkt u thuis van de werkzaamheden?
Brabant Water zorgt ervoor dat u zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer wij bij u in de straat aan het werk zijn, hebt u misschien even geen water. U ontvangt hierover vooraf bericht per brief of kaartje. In sommige gevallen moeten wij ook bij u in uw voortuin en/of huis aan de leiding werken. Ook dan maken wij op tijd een afspraak.

 

Mogelijke overlast op straat
Wanneer wij de waterleidingen vervangen, kiezen wij voor de slimste aanpak om de momenten dat u zonder water zit zo beperkt en kort mogelijk te houden. Hierdoor moeten wij dan meestal wel meerdere keren het straatwerk openbreken in de periode dat we in uw wijk bezig zijn. Om uw woning zo goed mogelijk bereikbaar te houden, herstellen wij het straatwerk tussendoor tijdelijk. Als al onze werkzaamheden zijn afgerond, leggen we het straatwerk definitief terug.

Actuele informatie
Via www.waterstoring.nl/brabantwater​  blijft u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden bij u in de buurt. U kunt zich abonneren voor updates per e-mail of sms.​bron:https://www.brabantwater.nl/klantenservice/Paginas/Vervanging-waterleidingnet-.aspx