Home » Nieuws » Stem ook dit jaar weer op jouw clubheld en win 10.000 euro voor de club

Stem ook dit jaar weer op jouw clubheld en win 10.000 euro voor de club

Gepubliceerd op 4 oktober 2017 om 19:54

De Gelderlander is weer gestart met de Clubhelden van de Amateursport 2017. Met deze actie zet je dé supervrijwilliger van jouw club in het zonnetje

Vanaf 27 september 2017 gaan we in iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

De Gelderlander is weer gestart met de Clubhelden van de Amateursport 2017. Met deze actie zet je dé supervrijwilliger van jouw club in het zonnetje én maakt jouw club kans op 10.000 euro. Ken jij nu weer zo'n clubheld die enorm veel tijd steekt in de club? Stem dan nu en wie weet wint jouw club de hoofdprijs van 10.000 euro. Nomineren en stemmen kan hier.

Bekijk de video van Pieter van den Hoogenband

Pieter van den Hoogenband is drievoudig Olympisch zwemkampioen en hij heeft een belangrijke videoboodschap voor jou. Bekijk de video hier.

Nederlandse Loterij, partner van de Clubhelden

Nederlandse Loterij wil sport en beweging voor iedereen mogelijk maken. Daarom investeren we  een deel van onze opbrengst in de Nederlandse sport en ondersteunen we de verkiezing Clubhelden van de Amateursport 2017.

Vragen? Neem contact met ons op

Mocht je vragen hebben, bekijk dan hier de meeste gestelde vragen of neem contact op via info@clubheld2017.nl

 


«   »