ZooParc op de derde plek van de top 10 dagjes uit van beoordelingswebsite Zoover

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 om 16:48

Daarmee blijft de dierentuin parken als de Efteling, Walibi en Safaripark de Beekse Bergen voor. Het scoort het beste van alle dierenparken in de lijst. Bezoekers beoordeelden het park gemiddeld met een 8,6.

Expeditie
De directie is trots: "Vorig jaar kwam ZooParc al als dierenpark met de beste prijs-kwaliteitverhouding uit de bus. Dat maakt het dit jaar extra leuk dat ZooParc ook als enige dierenpark in de top 3 best gewaardeerde dagjes uit staat." Volgens Zoover zijn de bezoekers enthousiast over de nieuwe insteek van het park waarbij mensen in groepen van minstens tien personen op expeditie door de dierentuin gaan.lees meer op bron:http://www.1limburg.nl/sprookjesbos-en-zooparc-overloon-dagjes-uit-top-10

Zin om wat leuks te doen in eigen land? Wij hebben de tien best gewaardeerde dagjes uit volgens de Zoover reviews voor je op een rij gezet. Elk halfjaar kijken wij opnieuw naar de reviews en krijg je van ons een verse lijst met leuke dagjes uit!

3. ZooParc in Overloon
Elk jaar een stukje populairder: ZooParc in Overloon. Dit jaar gestegen naar de derde plek! ‘Mooi aangelegd park en duidelijk zichtbare dieren!’, schrijft Willem over de dierentuin. Het park kreeg een 8,6 uit alle reviews de afgelopen maanden.

Erg leuk aan ZooParc is dat je op expeditie kunt met minimaal tien personen! Dus neem je hele familie of vriendengroep mee en ga op ontdekking in de dierentuin.lees meer op bron:http://www.zoover.nl/blog/algemeen/10-leukste-dagjes-nederland/

klik op de link van de Opening van de Giraffenverblijf ZooParc 2017

OpeningGiraffenverblijfZooParc34-6.jpg