SSS’18 goed op dreef tegen BVV/Timmermans infra

Gepubliceerd op 23 oktober 2017 om 16:32

Een bij vlagen frivool spelend SSS’18 boekte een stevige 4-1 thuisoverwinning tegen het technische begaafde BVV. SSS’18 wist de opbouw van BVV snel te verstoren en goed de ruimtes uit te spelen die er ontstonden in de omschakeling

Met name de balsterke aanvallers van de geelzwarten uit Overloon wisten hier wel raad mee.
De openingsfase was aanvankelijk voor BVV, die met technisch spel SSS’18 direct in hun greep leken te krijgen. Al snel echter kreeg het middenveld van SSS’18 meer grip op de wedstrijd en werden de ruimtes die BVV door tactisch risicovol spel weggaven beter benut. Met name de aanvallers Bas Joosten en Koen Verlinden konden hier ruimschoots van profiteren en kwamen keer op keer gevaarlijk voor het doel. In de 20e min werd Thomas Botden op de rand van buitenspel aangespeeld en kon vanaf rechts een strakke voorzet afleveren, de aarzelende verdediging van BVV haperde en de mee opgestoomde verdediger Stan Venhuizen kon van dichtbij eenvoudig intikken. De 1-0 was een sein voor SSS’18 om de schroom van zich af te gooien en veelvuldig ontstonden er kansen; Koen Verlinden schampte de paal vanuit een vrije trap en Frits Lucassen slalomde door de BVV verdediging maar zijn voorzet werd ternauwernood gemist door Thomas Botden. Het duurde tot de 43e minuut toen de sterk spelende Bas Joosten een afgeslagen bal voor de voeten kreeg, hij aarzelde niet en schoot de bal door een wirwar van spelers in het net, de 2-0 was daarmee een feit. Na de rust herstelde BVV zich enigszins, het ging wat compacter spelen en kreeg daardoor een veldoverwicht zonder dat dit tot grote kansen leidde. Met name Imad Hamria was meerdere malen, met zijn versnellingen en technisch vernuft een plaaggeest voor de Overloonse verdedigers. In de 55e minuut leek SSS18 de wedstrijd op slot te gooien maar de snoeiharde pegel van Koen Wijenberg spatte uiteen op de kruising.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-goed-op-dreef-tegen-bvvtimmermans-infra/